Mot Helsingborg och äventyr

Ska strax bege mig mot bussen och åka till Helsingborg och möta Sasha och Susanna. Dock buss i typ 40 min, lite dåligt :/ Sen till äholm och möta oliver, fixa öl, mjaow. Sen till issi eller emma på förfest, därefter ässs och fest! Fy fan awesome dag känner jag på mig! Ha en riktigt fin dag! 

Snygg jag är idag or whaaaat? Haha nej men det är skönt när man känner sig lite fin :D Love my brillz btw!


Linslus?

yo my dawgs, wzzup? Nej men läget? Jag mår prima, bortsett från att jag e T R Ö T T. As hell. I går stack jag och Vickan och gymmad, vi e fan bäst på och gymma det ska tilläggas! Sen åkte vi hem till henne och så kom Bea och vi åt godis, chips, B&J's och gurka med dipp. Riktigt mumsigt thihi! Idag gick vi hem till Bea coh hon fotograferade mig och Vickan. Lite läskigt och skumt på något sätt. Efter att ha frusit och blivit halvt blinda pga av beas förbannade reflexsskärm, åkte vi in och gymmade igen. Imorgon ska jag fika med några brudar från Olympia, jag gick ju där i några månader :) Sen blir det fest för hela slanten, gotta lov it! På fredag är det bahnhof och då e det fest igen, haha, känns knappt lönt o träna. Har dessutom extremt snålt med stålar, lyckas alltid göra av med skiten i början av veckan. Har gjort av med 1000 kr denna veckan buhuhu :( Hur ska jag ha råd med gymma, bahnhof, fika och lite sprit?! Fy fan, lösning krävs och den komemr, jag klarar mig :D Här kommer en bild från fotograferingen!!

 

Jag har lurat mig själv för många gånger nu
Så nu är det bra med den har skiten
Vi reser som som fågel fenix ur askan


Im just a teenage dirtbag baby, just like you

Hittade en förjäva bra låt härmondagen, som jag lyssnadepå nrä ajg avr liten(okej, mindre) här är den! I fredes blev det lite ferre. Betalade nikitas polare 100 spänn för o ta mig issi rw och fanny till stan. Fan vad det regnade! Helt jävla sjukt. Sen sov vi hos victor såååå snällt :D Igår satt jag hemma med pappa och myste :) Kollade inglorius bastard, riktigt bra, och smsade med fyllesvin ahah ;) Har inte så mkt mer o säga än att ikv ska jag till plastfarfar och fira han. Nu är det ju lov det känns förjävla gött!

 


Friday

Träningsvärk i magen sen gymmet igår plus att jag e förkyld. Vad ska man dra för slutsatser av det? Förhoppningsvis betyder det att jag har flängt omkring lite för mkt och att jag ska ta det riktigt lungt detta love. Jag och min kropp förstår varandra sååå bra. Känner tex nu att min kropp vill ha godis. Vilket underbart sammanträffande, det vill knoppen med. Efter skolan ska jag till väla med världens bästa isabelle. Wiho, hon e så skön. Därefter ska jag dricka alldeles för gammal vin och martini. Hoppas jag blir riktigt sjuk, eller nej, ska ta det försiktigt, ska gymma på lördag ju! Har kollat igenom beas blogg och alla hennes underbara sommarbilder. Längtar så jag tror jag dör. Ska bli så underbart att få vakna, äta frukost under lönnen och titta på alla rosor. Cykla ner till bussen och ta mig in till strande. Sola och bada. Sen avslutas kvällen med grillning och en öl kanske? Kanske havsbadskjollans awesome pizza. Därefter sover man hos issi, och nästa dag börjar om igen. Kanske inte blir precis så, då jag måste fixa mig ett jobb i sommar, blir snålt om cash annars. Ska ringa Zlobodan som har en  resturang och kolla runt. Hoppas det fixar sig :D 

Life will smile for YOU

Oh vad duktig jag är som bloggar, hihi! Kan berätta att jag är så otroligt trött i armarna efter ett galeeeet bicep-pass på gymmet med viktoria igår. Kan inte se klokt ut, två taniga tjejer bredvid typ 5 biffar som tar i så de nästan dör. Men alltid trevligt o ha något o titta på :D Snart helg, så undebart med lov sen efter det! På fredag ska jag till väla och köpa lite vårkläder mid kissabelle. Sen ska vi nog festa lite ;) På söndag fyller plast farfar år, så ska fira honom då, det bjuds på good mat, i love! Imorgon blir det nog gym igen, mage och ben då kanske? Facebook är blockat och det suger ju hårt som fan. Vad ska jag nu göra i skolan? :( Får börja blogga istället! Pusssss 

I left my heart and my head on the dancefloor

Hejsan, ni som fortfarande klamrar er fats vid min blogg. Jag har inte bloggat på veckor. Har inte orkat eller velat. Har grinat och blivit sårad, men samtidigt känt mig starkare än någonsin. Nog om det. Nu ska vi i skolan ner och äta, fisk med mozzarella,tomat och potatis. Det låter gott, på något vis.. Efter skolan blir det GYM. I love svettning. Love u all, puss. Ska börja skriva mer o bättre! 
 
They aint hot, they are sexy.

I've better keep on walking

Jobbig dag, mår inte speciellt bra. Hemskt att inte veta vad som händer, varför saker har hänt och vad som kommer hända. Saknar min fina vän Bea. Lyssnar på Salem Al Fakir som är sjukt bra. För att tänka på något annat för en stund kan jag väl få berätta vad jag gjort i helgen? Snällt.
I fredes blev det också en massa skit, och jag var ledsen igen!(nej det är inte röda veckan som kivas) Ville ut men en massa saker kom i vägen o satte käppar i mina små rullstols hjul. Förberedde mig på en chill hemmakväll. Men såklart fixar fina Issi utgång. Så det blev att snabbt som attan leta fram skid kläder och googels, det var ju after ski tema! Mamma gick in för det som fan haha, så söt. Blev Pappas fräsiga tröja, mössa, googels och en skarf jag hittade där, muhhihi. Förfestade lite smått hemma hos Issi, sen stack vi till Bahnhof. Tappade mitt kort till garderoben, emn hittade det sen. Sån jäkla tur, happy :D Pappa hämtade och sen sov jag gott. Vaknade med lite huvudvärk men den försvann när jag åt frukost(kladdkaka) Sen ringde m8 Fanny och ville jag skulle komme på middag, och det gjorde jag! Jag, Fanny och Nikita gjorde sjukt god hasselbakcspotatis med kyckling, mmums! Sen skulle vi på fest i Ängelholm, mötte upp RW och Issi. Festen avr ingen fest, utan 2 läger. Det ena spelade Bull och drack vin, de andra kollade fotboll o drack öl. Haha, fina kontraster. Issi blev ledsen för hon inte kom ihåg hur sin mamma såg ut, sen deckade hon. Hem ovh sova med Fanny hos mig sen. I söndags gjorde vi inget vettigt. Åt, sov och kollade Family Guy. Perfekt avslutning helt enkelt :)

Imorgon är det redovsning i naturkunskap, jag ska snacka om jordvärme. Testa mig lite på pappa inna, han blev imponerad på hur mycket jag kunde om värmepumpar, hihi :) Nåväl, nu har jag tänkt på lite trevliga saker, ska lägga upp lite bilder sen helgen också, enjoy!
 
Fina emma!
 
After ski, visst var jag söt? :D Och nej, hade inte jackan på mig :P


Tillbaka

Hemma igen efter en vecka i Egypten, har snorklat emd havssköldpaddor, delfiner, blivit sjuk, ätit galet mkt mat, solat, läst  och lyssnat på arabmusik. Har haft det bra alltså. Saknar dock mina sötnosar olidligt! Imorgon får jag träffa delar av dem, classm8's, Emmie coh älskpälsk. Najz.  På bilden tar jag en siesta när vi var ute emd en båt.

 

En sak som var fruktansvärt irriternade är: Jag kom in från stranden och kollade lit TV, de visar min älsklings film, Back to cold mountain, dock textad på arabiska, men jaja! Den filmen har dessutom en nice secen där Nicol Kidman och Jude Law(dör lite när jag tänker på han) myser(GÖKAR!!) Efter att ha varit utan en end nice boy i typ en vecka var jag i akut behov av lite ögongodis. När scenen ska precis börja, hoppar den till. Helt plötsligt ligger de och sover? Vafan.. Muslimerna har censurerat. Jävla as. Blev arg. Nu ska jag sova lite, kommer ha sjukt mkt i skolan imorgon( köpa svensk godis, kolla FB och snacka gott..) Sen ska jag äntligen träffa min pojke efter typ 10 dagar i celibat. Pussssssss

RSS 2.0