En pärla

Inte vanligt att jag skriver två gånger om dagen, men nu kände jag att jag måste skriva om min fina vän Emma. 
Jag o min slemmis har känt varandra sen sexan, har snart gått 5 år i skolan tillsammans! Och jag är så himla glad att jag lärde känna dig, för du är en av de mest fantiskatiska personerna jag känner. Ska förklara varför. Du är en sån vän som alltid finns där, det har aldrig hänt att du skitit i mig. Du är så genuint snäll mot allt och alla.Alltid. Jag förstår inte hur du kan det. Men det är du. Du är alltid glad (förutom när dina prov går dåligt..;) du är en riktigt solstråle. Jag litar på dig till 100 % och du är en sån otrolig trygghet i mitt liv. För jag vet att du alltid finns där. Du vet verkligen hur du ska göra för att få folk att känna sigg omtyckta och uppskattade på ett äkta vis, något som många kan. Jag har sett igenom så många människor och sett vilken fejk de är, men dig, det går inte. Jag ser bara en fin tjej som bara vill väl. Det gör mig så ont när jag hör och ser hur folk behandlar dig illa, eftersom du aldrig förtjänar det. 


Jag blir så inspirerad av dig, du är en sån tuff, snäll och fin tjej. Du har så många bollar i luften och reder alltid ut det. 320 poäng i nian tex, du är kapabel till så otroligt mycket. Är det någon som jag känner som kommer bli något stort, är det du. Alla jag pratar med tycker om dig, för det går inte att hitta något som man inte gillar.

Förlåt för alla de gånger jag snäser av dig när du bara vill försöka få mig på bättre humör, jag känner mig elak efter det. Förlåt för alla gånger jag sagt taskiga  saker till dig, jag menar dem inte. Förlåt för när jag tar dig för givet och inte är lika fin tillbaka som du är till mig. Förlåt för när jag glömmer dig för en stund och tänker på mig själv, det är dumt och jag vet det. Förlåt för allt jag gjort mot dig som fått dig ledsen, jag ångrar mig.

Jag älskar dig  Emma, du är den finaste man kan ha och jag vill aldrig någonsin förlora dig. Jag gråter när jag skriver detta, varför vet jag inte, men det kan vara glädjetårar för jag har dig som min vän♥



 

 

 


You gonna miss the freak that I control

Dagar som denna blir jag så förvirrad på mig själv. Dagen började mycket bra hos Dennis, mysigt. Skola och historaprov, var grymt taggad, skulle fan klara detta! Får provet och får lite smått panik. Detta var rätt knivigt. Men det känns ändå som att jag reder ut det. Går själv och köper mig frukost där efter, börjar känna mig lite sur pga ingen mat i kistan. Det blir bara värre o värre. jag blir förkyld under förmiddagen och fan vad jag nyser och snorar. Vid lunch är jag förbannad. Pappa fyller år imorogn och jag har ingen present, pengarna ligger där hemma och jag e för sjuk för o åka till väla och möta mamma. Fanfan.. Får tillbaka provet och blir grymt esviken på mig själv, ett vg minus. Hatar minus, det värsta som finns. Tiden går, sitter i soffan och chillar lite med m8's & kajsa bjuder på Ben&Jerrys. Mår bättre och släpper provet lite. Sen börjar det snöa. Och jag e på botten igen. Haha fy fan. 
Sen blir jag less på mig själv som låter ett skitprov paja min dag. Finns folk som har det så otroligt mycket värre. Jag har förpestat dagen för alla i min omgivning genom att bara klaga. Själv avskyr jag folk som klagar. Så jobbigt o lyssna på. Äh, vet inte vad jag vill få ut med detta inlägget egentligen. Cry me a river and build a bridge over it. 
Morgondagen blir nog mycket bättre, fest för Bea och sen lov. Lördag morgon åker jag till Sthlm och sen söndag morgon flyget till värmen och Egypten. Kommer verkligen sakna alla min älsklingar här hemma. Nu ska jag hem och packa lite. (Det kändes bra o säga) Possen haaaaaaj 
 
 
Jag o typ världens största banan. I like.

Happy V-day!

Idag är en sån dag då man märker att livets förändrats. Förra året spenderade jag denna dagen med kompisar och skrattade åt att vi var ensamma. Inte så seriöst. Idag vaknade jag och gjorde pannkakor som jag åt tillsammans med min favorit och min bror. Sen har vi bara haft det så himla mysigt. Inte gjort något speciellt. Jag masserade hans fina rygg och mjukade upp en stel muskel sen deras lan. Visade honom himmelriket- fotmassage, något som han aldrig fått innan. Fotmassage är det bästa som finns. Love it! 
För ett år sedan trodde jag aldrig att jag kunde tycka om någon såhär mycket. Fanns inte på kartan. Nu är jag så jävla glad att jag vågade ta tag i honom på madison i september, lite full men mycket glad. Jag är glad att jag vågade smsa honom helgen därefter, lite nervös att jag skulle vara bortglömd. Frisk vågat hälften vunnit. Jag har haft en mycket mysig 14 februari, och hoppas ni andra också har haft det, med eller utan pojk/flickvän! 
 

Mys i Östra Ljungby

Kväll blir det lungt o skönt. Skönt. Förslövstöserna släpar sig hela vägen hit och jag är tacksam. Tack. Kanske drar till Rasta och hyr en film och köper lite chips,fy fan vad gott det hade varit. Imorgon blir det nog lite ferre ist och på söndag överraskning för min älskling :D Sen en vecka till tack o hej, åker till Egypten. Innan dess ligger beas fest o gror, ska bli härligt :) Puss 

Känner hur det brinner inom mig.

Denna veckan ska bli min nyttighets veckan, Evigheter sen jag hade en sådan senast, eller ens försökte. Men nu måste jag få bukt med mina finnar, min stelhet och mitt upp och nedgående kvällshumör. Jag kan verkligen ligga och gråta klockan sju, för att klockan åtta vara asglad. Har läst att allt detta hör ihop med att man rör sig för lite. Det kan verkligen stämma. På tisdag ska jag o Emma på yoga. Testa på lite. Kan nog passa mig att få slappna av och sånt. Snart helg igen. Jag försöker alltid tänka så, att det är inte så långt egetligen. Måndag, ( halva dagen har redan gått typ) Tisdag, yoga, Onsdag(Fixa Bea&Pappas present samt grejer till söndag...) Torsdag(Helg imorgon!) Och sen vips har vi helgen på ett fat. Denna helg är det ju dessutom alla hjärtans dag. Gulligt värre. Jag har en mysig överraskning för min älskling.  
Tänkte dra igenom min helg, men nä. Ring och fråga ist. 

T.G.I.A.F.

Någon som kan lista ut vad rubriken betyder?Thihi  
Igår åkte päronen till GBG och jag firade genom att kolla Sunes sommar med Axel och Dennis, haha, det är fan den roligaste filmen som finns! Sen åk vi panpizza, men orkade ingen chokladpudding, lika bra det antar jag!
Vaknade iaf imorse bredvid världens finaste person, ville verkligen inte gå upp. Men jag steg minsann upp, hade en viktig lektion på morgonen i naturkunskap. Lämnade in mitt arbete men lektionen hade man kunnat skippa, inget som jag redan inte kunde. Haha, skillz.  
Ikväll ska nog jag, issi och rw till Pacha. Någon nattklubb i Hbg som sänkt sin åldergräns, sånt gillas. Sjukt längesedan jag festade med mina töser! Har mkt o ta igen nu HEHE.. Min lever har fått vila alldeles för länge nu. Nej nu måste jag plugga. Ha en härlig kväll :D 
Bara för att jag är så snäll, får ni ett par bra låtar från spotify här: denna, denna och denna!

Andas förihelvete

Kinderna är röda. innombords kokar du. Fingrarna kliar och en klump sätter sig i halsen. Man vill ta något och kasta det i marken. Hårt som fan. Frustrationen kryper runt i hela kroppen och desto mer man tänker på det desto värre blir det. Att skrika hade hjälpt men på något sätt behärskar man sig. Drar ett djupt andetag och tänker: lugn och fin, inte spåra ut nu. Man försöker resonera med motståndaren, försöker förklara. Men inget hjälper, personen mitt i mot dig ignorerar dig och skämtar bort allt. Skratt rakt upp i huvudet är allt du får som svar, nej nu jävlar.. Pang, allt släpper. Man flyger upp ur stolen och skriker dra åt helvete. Sen stormar man fort som fan iväg.

Allt detta hände mig precis. och blöö, jag blir knäpp på folk som inte kan lyssna. Känner hur en stor påse med ilska hänger innuti mig och behöver verkligen kastas ut. Men nej, jag har inget bra utlopp för min ilska just nu, att kasta mobilen i marken hade säkert hjälp mig, men mina erfarnheter säger mig att det inte är värt det. Ska försöka andas lite nu, sen ner o ta tjurjävlen vid hornen och slå näven i bordet. 


Ta mig ifrån detta helvete

Jag är så fruktansvärt skoltrött. Efter varje helg längtar jag ännu mer efter nästa. Hela dagarna sitter jag av tiden, slår ihjäl den. Har ingen lust, ork eller vilja. Fan. I nian var jag så sjukt ambitiös, pluggade som en liten nörd i slutet. Känns som om jag typ tog ut mig helt. Men egentligen är jag nog bara lat. Skulle behöva nån som stod bakom mig hela tiden o sa vad jag hade för lektioner, att jag skulle plugga och sluta snacka. Sen har jag så roliga saker inplanerade dessa helgerna som kommer. Denna helgen ska kanske jag, bea o vickan ha the sims lan, fy fan avd längesen det var jag spelade det alltså! Sen ska jag försöka festa lite med RW o Issi. Nästa helg ska jag ha en överrasking för min favvo kille! Nästa helg blir det beas middag (fete fest) och sen Stockholm/Egypten. 
Ni kanske förstår varför jag längtar till helgen? 
Jaja, nu ska jag fan plugga. Blev påmind av Lovisa idag att vi har ett fett No'arbete tills imorgon. Haha, jag är så jävla yr. Puss på er! 

Hemligt

Just nu är det hemligt, men efter allas önskningar, krav, hotelser och böner har jag nu valt att skaffa mig en ny blogg. Hoppas denna sköter sig ordentligt! Måste bara fixa en lika fräsig bloggdesign igen som innan, och DET lär ta sin stund. Men jag vet att ni alla gärna väntar!

To be continued..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0